Baksidan av byxorna!

Baksidan av byxorna!

Så här ser de ut på baksidan. Men de är defintivt snyggare på!!

Imorgonkväll blir det Öland med jobbtjejerna, ska bli superkul!! Inga killar. Jag har hört att kommer gå vilt till. Skoj! Massa roliga lekar! Tur att man inte är med o planerar, hade inte pallat det denna veckan.

Men då blir det iaf dessa jeansen o en tjock tröja som gäller...

Jeans som gäller i höst

Jeans som gäller i höst

Mörkblå stuprör inköpta på VILA. Supersnygga o vad jag har letat!!! Finns mest svarta stuprör, men de här är fint blåa, inte så där slitet fula. Så nu är jag sssåååå happy!

Tips på vad man ska göra för att slippa söndagsångest?

Hm helgen går för fort...men man kan ju göra så här för att den kanske ska gå långsammare:

1. Om man längtar efter något brukar tiden gå långsamt. Längta till måndagen när man ska tjäna pengar igen.

2. Gå upp tidigt, typ halv 9 eller nåt.

3. Var uppe till minst kl 2 på natten

4. Tvinga dig att städa på vardagar, så du slipper det på helgen..

5. Göra aldrig mat på helgen, det tar för lång tid.. köp färdigt.

lite svårt att hålla, man får nog leva med att helgerna alltid går fort.


Go to fullsize image


funderar på denna väska...

Vad tror ni är denna för plastig???? från HM

Någonting lila..

Någonting lila..

Denna toppen köpte jag på Gina, färgen piffar upp lite tycker jag. Supersnyggt till svart eller grått.. Såg oxå ett par gråa byxor på Gina typ i sidenkvalite... Funderar på att köpa dem, vad tror ni???? Hissa eller dissa dom???

Påminner om Boomerangmärket???

Påminner om Boomerangmärket???

En till stickad mysig vit pullover från gina. Det kanske inte syns på bilden men märket påminner mycket om boomerangs, detta är ju ioafs mycket billigare... ME LIKE BILLIGT, köper hellre mer kläder än få med superkvalite.. så är det när man köper mycket kläder. Eller vad säger ni????


PULLOVERS!

PULLOVERS!

Nu har jag blivit väldigt inne på Pullovers, perfekt över en vanlig tröja eller skjorta. Snyggt när de är stickade oxå! Denna är från HM... och ja jag ska klippa bort lapparna.. Har inte hunnit

Myströja..

Myströja..

Hittade denna på Hm efter mycket letande... Såg en lång vringad stickad tröja på gina tricot, men sjävklart slut i S. Denna hittade jag på HM, perfekt nu ibörjan på hösten, väldigt tunnstickad, lite kul med puffärmar längst ut på ärmarna... Blir snyggt till halsbandet på förra bilden



accessoarer i höstfärger

accessoarer i höstfärger

Lila kommer stort, som sagt allt från HM

GARDEROBSRENSNING!!!

5 SOPSÄCKAR!!

helt sjukt.. jag o bubbi har hållt på hela dagen-. vi har typ en walk in closet.. som ett helt rum. Och nu var det proppfullt.. SÅ JAG bestämde att vi var tvungna att slänga. Shit vad skönt att få ut allt. Sånt vi aldrig använder. Men jag har fortfarande lite kläder kvar att kolla igenom. Ni vet sånt man har svårt för att kasta men ändå aldrig använder. Sen har vi varit o lämnat allt till Erikshjälpen.. Nu ska jag iaf ta det lite lugnt o relaxa. Sen blir det bloggbilder.

Förresten idag har bubbi o jag varit ihop i 3 år, så han fick en jättefin tröja av mig. Den passade perfect!!! Men det blev ingen mysdag precis, bara städning o nu är han o spelar golf... jajaj så är det..

Go to fullsize image Go to fullsize image


Shoppingturen igår!

Shoppingturen igår!

Igår blev det en hel del shopping i karlskrona med bubbi, bl.a skor. Hade lite beslutsångest gällande ett par svarta skinnboots eller de här ovan- Men det blev de på bilden, de är lite gråsvarta vilket är coolt att ha till vardags. Bilder på de andra grejerna jag köpte kommer senare idag!!! det är tröjor, pullovers o smycken


LÖN=SHOPPA

Jaaa idag kom lönen. Men vad lite som blir kvar efter skatten.. suck. Har iaf köpt en lång svart kofta, likadan som den gråa jag bloggade om från VERO MODA. Fanns bara en kvar i strl S. Sen hittade jag ju lite tröjor på MQ, men de är lite för dyra ibland tyvärr.. Med tanke på att man ibland inte använder plagget så länge, när det är något som inte är klassiskt tidlöst.

Go to fullsize image Go to fullsize image

Imorgon vill jag verkligen åka till karlskrona med bubbi o shoppa! Det var så länge vi var iväg. Eller typ Malmö...Har så mycket på min önskelista. Typ:

-Quiltad svart väska från HM
-Svart höstkappa.
-Nya mörka stuprörsjeans
-Rutig pullover
-Svarta ankelboots.
-Lite mysiga hösttröjor....
Go to fullsize image

dagen efter personalfesten...

Det är inte lätt att jobba i en växel dagen efter en personalfest... hihihi
Men vi hade jättekul igår. Företaget hade bokat en båt som vi åkte med ut i skärgården här i Blekinge, till en ö som heter Tärnö. Där var det supergod mat och sen sjöng vi allsång! Det var jättemysigt att åka båten hem på kvällen när allt var helt mörkt..Kom hem vid 11 tiden, vi drack ju lite vin så det var smått segt att stiga upp i morse. Men när man har goa arbetskompisar på jobbet så känns det alltid lättare! Helst när en av killarna på jobbet dök upp utklädd till Iprenmannen!!!!!! ASGARV. Han gick runt o delade ut Ipren till alla som var VÄLDIGT sega idag.

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

Kunglig middag+ny bok pga semester i 2 dagar

Nu har jag varit ledig mån + tis. Då behövs en bra bok. Igår var jag iofs i väg med jobbet kl 16-22.  Vi var på eriksbergs vilt o naturrreservat. Var helt underbart, vi fick se kronhjort o små söta vildsvinsungar + massa andra djur. En jättefin miljö i Blekinge. Detta evangemang pga att en på jobbet går i pension. Sen blev det "kunglig" femrätters middag på herrgården. Det godaste jag någonsin ätit!! I love my work! imorgon får jag veta mer om hur det blir med fortsatt jobb där... hoppas hoppas

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

Den nya boken är;


Beskrivning:
  

"Lär känna psykopaten är ur många synvinklar en av de mest läsvärda och viktiga psykologiböcker som utkommit i vårt land." Skånska Dagbladet

Vad rör sig i huvudet på en psykopat?

Psykopaten känner inget medlidande, inga skuldkänslor och ingen rädsla. Han är impulsiv och har en lättväckt vrede. Detta gör att psykopatiskt lagda personer ofta är kriminella och blir beroende av den kick som brottet ger- så som en narkoman är beroende av sin drog- menar psykologen och medicine doktorn Görel Kristina Näslund.

Lär känna psykopaten innehåller fakta om orsakerna till psykopati, intervjuer med psykopatiskt lagda personer och deras anhöriga, diskussioner om våldets ursprung, psykopatibegreppets historia och pedofilernas psykopatiska drag. Här finns även en checklista som används för att utreda om någon är psykopat.


Hittills har den varit intressant, men det är ju mycket fakta i boken... lite segt ibland..
men imorgon blir det inget bokmys.. bara jobb


Tidlöst ytterplagg..

 Denna ullkappan SKA jag ha i höst. 798:- Men jag har velat ha en sån i flera år
Passar perfekt till typ lila som kommer vara inne o höst. Skönt med en längre jacka oxå.

Såg förresten en jättefin pullover på mq idag, randig i grått o svart med dubbla knapprader på. Snyggt över en svart skjorta eller en helt vanlig grå eller svart tröja... hmm 350 kr, men den var fin. O mq har bra kvalite!!
 Go to fullsize image

HÖST... +kläder -depp

KLÄDER:
skitkul med alla höstkläder! köpte en mysig grå lång stickad kofta!! I riktigt mysigt material som påminner om cashmire, fast ulligare liksom... Fint  med ett bälte i midjan eller det bandet som ingick... typ som denna fast längre o lite ljusare


DEPP:
mamma kan inte åka o shoppa med mig på måndag i växjö.. hon fick tid för äcklig mammografi. Usch tur att man inte behöver gå på det ännu, fast det är ju bra att de kollar så man inte har bröstcancer. Sen kommer det dröja en vecka til innan vi kan åka dit--- suck---- o då måste säkert jag jobba eller nåt..
Vill oxå veta NUUUU om jag har ett tillsvidare jobb eller inte??? orkar inte vänta längre på besked.. det blir säkert inget jobb o sen får jag ta nåt pissjobb som förskollärare som jag inte vill ha...
blääääää
ja o sen blev bubbi sur bara för att jag sa till honom att han köpt fel kaffemuggar... så nu är både han o jag skitsura.... typiskt. jag menade ju inget illa, det blir säkert fint med de muggarna oxå...

Ja just det, sen har jag den jobbiga veckan oxå.. ni vet... hm. behöver choklad, det enda som hjälper

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image


min outfit på gårdagens grillkväll

Jag fixade grillspetten innan jag tog på kläderna... vilket var tuuuuur
Här är iaf outfiten...

Svarta gubbbyxor i "fin" kvalite. vero moda
Vit kortärmad skjortklänning. vero moda
Zebramönstrat skärp i midjan från glitter
Zebramönstrade örhängen från glitter.
Vit bred klocka Jet set från ur o penn
Svarta ballerina från Skopunkten.

Var verkligen superskönt, var ioafs lite rädd att spilla ner den vita klänningen med rödvin.. men jag hade en cardigan med mig om olyckan skulle vara framme...

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

kate moss rules...

kate


kolla hur coola bilder kate moss gör... man fattar inte att det är samma person på bilderna.. Jag gillar den längst upp till vänster bäst. Den är för Dior o är grymt cool, ser ut som hon inte hade en aning om att någon skulle ta kort liksom.

Varför kan inte jag ha en personlig stylist som gör mig fab varje morgon???


tjejmiddagen i torsdags..

Den var jättekul, vi blev sex stycken. så vi käkade tinas berömda tacopaj, sen blev det poker, tina o linda har spelat ganska mycket så de kunde lära oss amatörer...
Det var jättekul, helst att försöka lösa av de andra o satsa lite.. Sen började vi spela texas holdem. det var lite svårare men fortfarande kul!
 Vi la förresten 100kr/pers i en pott, tina tog pengar till maten hon hade köpt. Sen det andra lägger vi i en pott, så när vi har tjejmiddag växer ju potten sen ska vi göra nåt kul för pengarna. Jag tycker shoppingdag!!!

Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

med tanke på gråa koftor..

s4

Denna koftan påmminer faktiskt om den kag vill ha från lindex.....
så de syns alltså på catwalken oxå.. då har jag ju bevis till bubbi att den är trendig.. hihihihi

stickat kommer stort i höst..

Long Length Cardigan in the style of Nicole RichieHär är en cardigan från ASOS, stickat kommer vara superhett i höst. Jag hittade en supersnygg grovt stickad kodta i mörkgrått på Lindex igår. Tyvärr tyckte Bubbi att jag såg ut som typ en gammal tant i den.. Men nu har jag faktiskt 30% på lindex oxå, så jag kan köpa koftan för 140 spänn..vilket är superbilligt.. hmm vi får se vad som händer.

Vilka är mina besökare????

Skriv gärna svar på dessa frågor i kommentarer...

1. Ditt namn:

2. Din ålder:

3. Civilstånd:

4. Vardagssyssla:

5. Hemsida:

6. Jag tycker att Jennie är:

7. Jag läser helst bloggar som handlar om...

8. Övrigt:

Go to fullsize image            Go to fullsize image


nya gardiner..

Hatar att inte kunna sy gardiner själv.. mamma ska fixa mina nya köksgardiner, men vill ha panelgardiner i ett fönster till.... synd att vi har så höga fönster, så man inte kan köpa färdiga

Go to fullsize image De vita med svarta mönster var sååå snygga, snygg inredning annars oxå tycker jag

kan man dessa skor i höst??

kan man dessa skor i höst??

Dessa kan man väl ha i början på hösten?? eller? ska man satsa på ankelboots direkt?? hm det är inte lätt när höstens mode är på G

Dessa är iaf från skopunkten, deras webb ligger nere till v.35 men de kostar iaf 299:-


glädje är att hitta ett billigt plagg....

Jag skrev igår om att jag måste köpa ett regnställ. Idag hittade jag faktiskt ett som var riktigt fint, det ser mer ut som en cool fritidsjacka, den är inte sådär fult glansig. Svart och väldigt enkel, tål både vind o vatten. Sen var det halva priset!!!! YIPPI! men den hade kostat 1000 spänn.. How would pay that liksom????? Sen betalar mamma oxå. Så idag är jag happy!!

Nu gäller det bara att hitta en varm tröja. KOm iofs på att jag har faktiskt en DEL tröjor i garderoben oxå. Man måste ju inte alltid köpa nya. Har en jättefin grovt beigestickad som säkert skulle funka bra. Men jag vill ha en lång tröja i typ cashmir, o de är ju rätt dyra- Vill ju helst ha den från mq, men den kostade 400--- o det kan man ju få 2 tröjor för.. hmmmm svårt får fundera på saken.


Go to fullsize image så här organiserad är inte min garderob.. tyvärr.. vi har liksom ett rum som man går in i som garderob, men där är det bara allmänt kaos.... För mycket kläder kanske : )


new kycklingsallad

Nu ska jag göra middag.. hm lite sent kanske men bubbis mamma ringde så vi har pratat en stund. Sen ringde min mamma o sen var jag tvungen att motionscykla o duscha o skriva här-- så nu är kl 8. Bubbi kommer hem vid 9 från träningen så det blir lite mat till honom oxå

Iaf ska jag testa att göra en annorlunda kycklingsallad.
1 grillad kyckling
1 mango 2 persikor och 4 aprikoser., skär i små bitar
majs
rödlök
smulad fetaost
olika sorters sallader, röd sallad, romansallad o ruccola.
en skvätt citronsaft.

vitlöksdressing av lätt creme fraiche, salt o presad vitlök

Känns som ett annorlunda kul alternativ till grekisk sallad..

jobb kickoff, kläder???

Idag fick vi reda på chemat för kickoffen med jobbet. Jag jobbar ju på länsförsäkringar. Först ska vi ju info o föreläsare. Blir säkert intressant. Men sen ska vi på båtfärd och ska vara ute till typ 20.00 på kvällen.

Ta med oömma kläder och klä dig varmt

Jag har verkligen HATAT de orden ändå sen mellanstadiet, jag hatar oömma kläder! Jag har inte ens oömma kläder!! Oömma kläder är lika med fula kläder.
så idag började jag fundera.. Bubbi har alltid sagt, sen vi blev tillsammans för 3 år sen, att jag måste köpa RIKTIGA skor. Men jag vill inte ha fula gympadojor! Ska iaf investera i ett svart regnställ att ta med på kickoffen. Men inte gummistövlar!!!! sen får man väl ha regnkläder i en ryggsäck. blä för ryggsäck! Jag vill ha en handbag, men det känns samtidigt fel... Ska nog köpa en stickad lång vit och svartrandig tröja på mq och ha svarta jeans till. Men skor då??? Kan jag inte köpa svarta platta ankelboots?? de kan man ju ha sen med liksom..

PLEASE HELP! kickoffen är nästa vecka.

Go to fullsize image  Go to fullsize image

höstkappa..



Nu kommer hösten fort, den röda kappan var jättesöt. Men jag tror jag kommer att investera i en svar med stora knappar, känns mer stilsäkert att mysa i när det ruggiga vädret kommer.

Killmodet är oxå coolt, men just denna bilden känns mer sensommar. Håller ni med????

Nästa inköp inför hösten...



kommer absolut investera i en lila ögonskugga, kommer eventuellt bli Make Up stores eftersom de öppnat en butik i Kristianstad nära o bra!!
Kommer kunna användas till alla lila kläder, men även snyggt till grått o svart enligt moi.

Jag vill ha en städfirma precis som fam. Reinfeldt

Hata städdagar..
 
Go to fullsize image

Såg precis nyhetsmorgon där de intervjuade the family Reifeldt. Of course har de en städfirma. Då blir man ju inte alls pissed off... Tror inte folk blev såå glada av att höra det. Men klart har man en megahög politikerlön så har man ju råd med det. Kanske hade varit bättre om de hade betalat lite mer skatt istället för att leva på våra pengar!!!

Go to fullsize image Go to fullsize image

Dessa skor kommer alltså bli high fashion i höst???

Dessa skor kommer alltså bli high fashion i höst???
600:- Halens
Ankelboots ska alltså bli riktigt hett.. hmmmm fattar inte det. Känns skitfult. Men så brukar man säga om vissa trender o se vips så tycker man det är supercoolt.. weird.Kanske måste man vänja sig vid tanken lite först. Skorna kan ju faktiskt vara coola till en pennkjol när man ska ut eller??????




snyyygg topp

http://www.ginatricot.se/default.asp?pn=21048

Jag vill ha denna!
Har förresten köpt en skjorta i samma färg idag- Sen blev det en kornblå kortärmad topp med guldhalsband med blå stenar. Allt från Vero Moda.

Jättefint! o jäkkligt billigt. I LIKE

Go to fullsize image

Om en timme....

Om en timme kommer min älskling hem!!!! Han har varit i kristianstad hela veckan o jobbat o spelat hockey!! nu ska vi kramas o mysa hela helgen. Jag hoppas det regnar o åska för då blir det ännu mer mysigt...

Go to fullsize image 

Go to fullsize image


vill shoppa nu!!!!

Längtar efter en stor fet  lön nu!!! vill åka på shopping till malmö, det var superlänge sen jag var iväg o shoppade ordentligt. Men efter den 25 ska det banne mig bli av. Varför måste pengar vara så viktigt o varför är räkningarna så dyra??? Man måste ju kunna hitta på skojiga grejer.

Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image Go to fullsize imageGo to fullsize image


Go to fullsize imageDenna boken heter Skapa Pengar, funderar starkt på att införskaffa den och verkligen lusläsa den....





Perfekt klänning till de nya skorna!!!


Måste bara posta denna bilden på klänningen, skulle vara supernice till mina nya skor. Eller vad tror ni?
474:- på ASOS

Natti, natti
Go to fullsize image


tvdags

Go to fullsize image

NU ska jag glo på tv och försöka slappna av lite!

Tvn är verkligen ett avslappningsredskap för mig.

Go to fullsize image kolla vad söt, det ser ut som den gäspar... precis som jag gör typ hela tiden

Skorea!!!!

Jag måste berätta om mitt skofynd! 70% rea. Vilket perfekt tillfälle, dessa kostade 113:-
Jag köpte dem i en liten vilabutik, så det är nog bra kvalite. Fick också komplimanger för dem på jobbet. Lagom klack oxå både till vardags o fest.

Förresten ska lila bli inne i höst


Skorea!!!!


Ny väska gratis!

Ny väska gratis!

Supersnygg handbag!! Ganska liten aftonväska från Helena Rubestein. Jag köpte ju den där krämen för typ halva priset på Parelle. De säljer ut märket så då fick man denn väskan med lipgloss och ansiktsscrub till.
Väskan är helt perfekt för en partykväll!

Vitaminer!

Alltså jag fattar inte varför jag är så sjukt trött?? Höll på att somna på jobbet idag. Kan det inte bli helg så man får sova länge.

Igår gick jag en powerwalk, +äter massa vitaminer, men inget hjälper. Orkar knappt bry mig om kläder och då är det inte bra.. Någon som har ett bra vitamintips?

Go to fullsize image       Go to fullsize image

Min egna brandman.



Här är min bubbi som kämpar hårt i tävlingen med hockeylaget! Måste säga att han är otroligt duktig efter allt de genomgått under den tävlingen


Skippa friidrotts-em



Hur kan man tycka att friidrott är kul att kolla på???? Det är ju såååååååååå boring. Man kan ju bara skratta åt dera mesiga utstyrslar.
Det är liksom ingen spänning, ingen action liksom


Fulast outfiten i år???



Kolla Britney! Vad har hänt? hon måste ha börjat knarka eller nåt

söööt hund "accessoar"

 

En sån här hund vill jag ha!!
De ser verkligen ut som en familj!
tori har snygga kläder som vanlig förresten. Hon får nog bli min nya stilikon

Bra ansiktkräm med fukt!

Helena Rubinstein Hydro Genious Hydro-Revealer Care Cream ( Dry to Very Dry Skin )(47.5g/1.67oz)
Testa Helena Rubensteins Hydra Generous. Så superskön för huden, den blir typ som sammet, jättemjuk!

Finns på http://www.strawberrrynet.com att beställa för 373:-

Helena Rubinstein
 Hydro Genious Hydro-Revealer Care Cream ( Normal to Dry Skin ) 47.5g/1.67oz
 A hydrating, ultra fresh & melting gel cream
 Deeply revitalizes & energies skin to stimulate skin renewal
 Quenches skin with abundant moisture
 Provides exceptional comfort & skin undergoes gradual metamorphosis
 Skin texture is smoothed, even-toned, satin-soft & radiant
 Dermatologist tested



Intressant lista

En lång lista



Tio första:
Första bästa kompis:
Sofie Borgh
Första bil: Har aldrig ägt någon själv!
Första kärlek: MacGyver
Första husdjur: Katten Snövit
Första semester: Hemlig resa till High Chaparal
Första jobb: Inom äldrevården
Första köpta skiva: Pet Shop Boys
Första riktiga kärlek: Peter är den enda som är på riktigt.
Första piercing: Öronen
Första konsert: Carola

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vitt vin
Sista bilfärd: Hem från mina föräldrar
Sista filmen du såg: Elf
Sista bubbelbadet: hmmm. svårt På nåt hotell utomlands tror jag
Sista spelade cd: Beatles eller nån
Sista gången du grät: när bubbi skulle åka till kristianstad i söndags
Sista måltiden: Grillad kyckling

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
nä!
Blivit arresterad? Nej nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Absolut!
Varit på tv? Ja, på nyheterna. Fast jag missade att se det, blev intervjuad på växjö universitet
Fått ditt hjärta krossat? Nej det har jag nog aldrig
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Ja när man var tonåring

Sju saker du har på dig:
1. Gulvit randigt hm linne
2. Svarta mysbyxor
4. Öronhängen
5. Navelpiercing
6. Genomskinligt nagellack
7. Underkläder

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Johanna
2. Sandra
3. Freddan
4. Peter

Tre val:
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Åka till massa lyxrsesemål, typ västindien
2. Köpa en designerväska typ Fendi


En sak du ångrar:
1. Att jag varit för snäll mot vissa människor och stått ut med deras beteende

Jämförelsebild

Jämförelsebild Ursäkta den kassa bilden, men ni måste ju kunna jämföra bilden på tori o mig... skulle bara haft hennes outfit o hårstyling oxå. Nu ska jag gå o lägga mig. ser VERKLIGEN trött ut på bilden. shit måste ta en ny bra imorgon..



lik tori????

                

hmm många säger att jag liknar tori spelling. Skumt för det känns inte som jag liknar henne... cool outfit iaf.


Topp 5: Mina favvobloggar

1, http://annamirjamaria.blogg.se/
Hon är så duktig på att lägga ut outfitsbilder som man blir inspirerad av

2. http://emmisen.blogg.se/
Bor ganska nära mig, vilket är kul!

3. http://princessleiahsplace.blogg.se/
Cool tjej som verkligen är sig själv

4. http://dendardebbie.blogg.se/
Massa roliga tips och saker hon testat!

5. http://stockholmstreetstyle.blogg.se/
inspiration från stockholms invånare


Go to fullsize image



catwalktragedi



22-åriga Luisel Ramos blev offer för sin dröm

love her hair

love her hair

Kolla vad fin vicktoria beckham är i sin nya frissa! hon ser mycket mer mogen ut, det passar verkligen henne. Alla som inte tror de passar i kort hår borde testa, många passar superbra i det! Till o med jag vågade ju klippa lite kortare. Nästa gång kanske jag tar en bit till..............


Go to fullsize image


Partystållet igår (eller partyslottet)

Det blev en helt underbar kväll igår! Stället vi var på var superfint! värsta slottet typ med salong, bibliotek och hovrättssal. Möblerna var i typisk kungastil med sammet, kristallkronor i taket, parkettgol, kakelugnar och stora porträtt på väggarna. Jag blev typ chockad när vi kom dit!

Go to fullsize image

Många såna här tavlor Go to fullsize image


Påminner lite om hur det såg ut Go to fullsize image




ny outfitidé till imorgon kväll

Animal Print Clutch Bag in the style of Kate MossLeopard Print Court Shoe in the style of Nicole Richie
Har pysslat med mina röda skor hela eftermiddagen, hoppas de inte glappar för mycket där bak imorgon! Det är det värst med nätshopping, man vet aldrig hur det sitter på!! Har köpt några extrainlägg som skomakaren hade. Men känns jobbigt att gå på party när skorna inte känns bra, hur kul är det att knappt kunna gå liksom???

Så jag funderar på en annan outfit. Djurmönster är ju inne nu. Jag hittade ett par coola örhängen i typ zebramönster på GLITTER. Alltså svart och vit! supercoola! Funderar på att ha mina svarta stuprör, svart paljettlinne, svarta lackpumps, svart lackdiadem och silverväska (den måste inköpas imorgon isåfall), har ingen ännu. Kan bli coolt. Eller om jag tar röd väska till och röda naglar.. hmm svårt.

Denna väskan från asos var ju cool. ÅHHH jag hatar att bestämma outfit så här dagen innan festen!


dallas "the movie" utan J-lo

Ska absolut se dallasfilmen när den kommer. Synd att inte Jlo ska spela Pam, de är ju grymt lika annars, hon måste bara fixa håret.. Konstigt att hon skulle spelat sueellen, de är ju inte alls lika.
                         Pam 
Go to fullsize imageGo to fullsize image



Här kommer lita andra nostalgibilder from Dallas the 80´s

Go to fullsize image  Go to fullsize image Go to fullsize image

Go to fullsize image Alla kommer väl ihåg när bobby steg ur duschen... allt var en dröm. SUCK SUCK sa man då..

Jag kommer ihåg att i början när jag tittade på Dallas fick mamma läsa textraderna, för jag kunde inte ens läsa. Och jag tvingade henne att läsa varenda rad. SHIT vilken jobbig unge jag måste varit!

Coolast låt just nu

Paris Hiltons låt Stars are blind är ju riktigt bra! trodde det var gwen stefani som sjöng. Den är supercool ju!

Go to fullsize image  Go to fullsize image


Go to fullsize image

Annars är ju paris lite tooo much ibland, men hon har ju snygga kläder. Sen måste det vara kul att åka runt till alla världens hiltonhotell när man känner för det.

Hennes parfym Just me luktar gott oxå förresten, men shit vilket löjligt namn JUST ME.. typiskt paris

gullig mamma igen....

Mamma, pappa o lillebror har precis varit här o fikat. Man känner sig så ensam nu när bubbi är i kristianstad o jobbar.. Pappa hade köpt en fläkt (antagligen på mammas begäran). Men det var ändå jättegulligt. De har ju varit slut ÖVERALLT. Helt sjukt.

Men nu regnar det för fullt, hoppas ändå värmen kommer igen. Iaf på söndag. När man kan sola hela dagen.  idag får man nöja sig med att kolla i ikeakatalogen, där finns ju mycket smått o gott.

Här kommer några härliga paradisbilder förresten

Go to fullsize image  Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

Lördagsfest med Bubbis hockeylag...






Funderar på denna typen av outfit. Jag har köpt likadana byxor, men funderar att ha de röda skorna till o nåt rött coolt linne,, hmmm. Hoppas, hopppas skomakaren fixar skorna så de inte glappar..