Dagens vill ha.. partykappa



Såååå fin, helt underbar. Perfekt om man ska på nyårspartaj!


Fort???

Varför kan inte tiden gå lite fortare ibland, jag längtar sååå till julafton. Inte så mycket till mina julklappar utan mest för de jag ska ge... Det ska bli så kul att se alla bli glada och få läsa upp rimmen, för jag har verkligen fått till dem detta året. Sen har jag köpt massa julklappar oxå.

På torsdag blir det minijulafton för bubbi eftersom han åker till sthlm på fre. Så då får jag ju ge bort en julklapp..

Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image


Sen vill jag att det ska börja snöa oxå
Go to fullsize image 

FRÅGA; What to wear on christmas day??

På juldagen går nästan alla ut i Karlshamn, me too. Jag ska ha partyt för alla mina tjejkompsiar. Frågan är bara What to wear??

Lite sugen på svart klänning med guldaccesoarer. Men det vill jag ju ha på nyårsafton oxå, det är ju inte kul att köra samma stil så tätt inpå. Eller kanske nåt coolt rött med röda skor... Hm... Vad tycker ni???

Här är lite inspiration från asos

Foil Print Boob TubeFoiled Batwing Top


Checked Belted Sweetheart BustierBelted Bandeau TopSynd bara att man inte hinner beställa det så kläderna kommer fram till juldagen


Nu är kappan beställd!!

Den är sååå fin, har velat ha den sen jag såg reklamen! ↓
Sen har jag ju likadan basker o likadana skor, åh vad jag längtar tills  den kommer.

Julgranen är klar!

Julgranen är klar!

Äntligen är vår kungagran klädd, tycker den passar så bra framför kakelungnen! Tomtarna har oxå fått sina platsen på kakelugnen.
Funderade ett tag på att klä granen stilrent med vitt glitter och vita kulor, men hur juligt är det egentligen?? sen ser det finare ut såhär när man har en kakelugn bredvid tycker jag, tänker på piff o puff när de klättrar i granen på julaftonstv.

Perfekt halsbandshängare

Perfekt halsbandshängare

På badrumsdörren hänger (många av mina halsband), alla fashionistas borde investera i en sån från ikea. Man bara hänger den över dörren, sen går det att hänga massor av halsband snyggt o prydligt.
Kul med när gäster får värsta överrraskningen när de möts av det blingande ljudet med halsband som rasslar mot dörren när de ska gå på toa..

Hemma hos mig

Hemma hos mig

Här kommer en liten bild p hur det ser ut hemma hos oss, detta är på övervåningen, där vi har ett litet datarum, i rummet finns även en soffa samt ett litet bord. Rummet går i orange och turkost, verkligen upppiggande. Gardinerna är mina favvisar, de har nog hängt uppe ända sen vi flyttade in för 2 år sen och jag vill fortfarande inte byta.

Hjärtan til jul

Hjärtan til jul

Jättesöt kruka som jag fick av mormor i födelsedagspresent, passar bra både till jul o annars, just nu står den i vårt sovrum, där placeras allt som har ett hjärta på sig = )

Cute i stickat

Cute i stickat

Denna koftan är sååå cute. Har köpt den på Lindex. (hade antagligen superdåligt ljus när jag tog bilder idag, typiskt...) Iaf är den grovstickad i puderrosa, men den är oroligt mycket sötare på.

Mina tubtoppar

Mina tubtoppar

Bilden är tyvärr suddig, sorry for that. Iaf är detta de topparna jag fick i födelsedagspresent. Den högra har jag valt själv, den är i siden. Den vänstra är i svart spets med sidenband.
Passar superbra nu till jul, den svarta ska jag ha på julafton och den vita hade jag på julfesten i fredags tillsammans med en svart puffig ballongkjol..

Höga klackar??

Jag köpte ett par skor i fredags som jag skulle ha senare på kvällen när vi hade julfest.  De påminner mycket om dessa nedan från asos. Men klacken o nedre delen är i lack, de är verkligen superduper snygga....
Men fuck säger jag om dem! Iaf när jag skulle gå bort till jobbet där en buss hämtade oss. Jag trodde jag skulle dö, så ont fick jag i fötterna. Sprang in på domus o tänkte om jag köper sulor blir det kanske bättre, men no där var det aslång kö. Alla som en fotomodell!
Mmm tänkte jag, det ska jag minst se ut som när jag har så här jävla ont i fötterna.
O jag brukar ha höga klackar, men de här var pyttelite högre än vanliga klackar. Vänjer man sig eller vad ska man göra????
Jag hade de på mig igår när jag skulle ner o handla, kanske bra att försöka vänja mig...
Som sagt THEY LOOK GREAT


Ankle Strap Patent Platform Peep Toe in the style of Dita Von Teese

Tid för blogg.se

Sorry, har inte gjort ett inlägg på superlänge. Men har faktiskt haft fullt uppe hela veckan. Har fyllt 25 år! Det har vait släktkalas, tjejmiddag, familjemiddag, jobbkalas och julfest med jobbet (på en underbar gård från 1700-talet, med riktigt fin mat ,trubadurer med 1700-tals peruker och supergod apelsinsnaps, det var bordsplacering men jag kom med jättetrevliga kollegor, vilket gör mycket tycker jag. Sen har det varit julfest med tjejkompisarna oxå. Puh! Är helt slut!

Ikväll skulle jag o bubbi på julfest med hockeylaget, men jag mår kasst o är helt slut! Sov till kl 14 idag. Helt sick! Så bubbi är där själv, känns jättetrist.. Jag har nu avverkat Vilse i New York o nu är det dags att kolla på Shreek.

Här kommer en liten lista på presenter jag fick på födelsedagen (lite julklappstips kanske)
-
Go to fullsize image. Av bubbi fick jag parfym o bodylotion Gucci Rush 2, I love it!

Go to fullsize image Presentkort på Vero Moda och

Go to fullsize image samt Go to fullsize image och Go to fullsize image

Sen fick jag en superfin tennstaty, röda ljusstakar, en sidentubtopp, en svart spetstopp och
Go to fullsize image och    Go to fullsize image

Bilder lovar jag att de kommer imorgon, då kommer oxå förhoppningasvis en bild på vår gran som pappa kommer hit med imorgon.

stämning...

Idag har jag börjat känna lite julstämning.. Har varit julskyltning här i stan, så jag mamma o pappa har gått runt o kikat- jättemysigt. Sen blev det glögg och pepparkakor med gorgonzola (supergoott, men smaken är ju olika.) Vår familj gillar iaf det.

Har oxå kommit på olika julklappar att köpa... Kan inte riktigt avslöja det här, men nätet är verkligen en bra tillgång.  hihihihi♥


Go to fullsize imageGo to fullsize image

Igår var jag o bubbi i karlskrona, bilder på shoppingen kommer imorgon... Bye!!